Printer Friendly Version Državni sekretar Tončev posetio Stalnu misiju R. Srbije pri OEBS i drugim međunarodnim organizacijama u Beču (15.05.2020) @ 18 May 2020 01:08 PM

 Državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Ivica Tončev, zadužen za nadzor rada diplomatsko-konularne mreže Republike Srbije, obišao je Stalnu misiju Republike Srbije pri OEBS i drugim međunarodnim organizacijama u Beču i upoznao se sa načinom rada Misije u vanrednim okolnostima, izazvanim pandemijom zarazne bolesti COVID-19. 

 Državni sekretar Tončev razgovarao je sa stalnom predstavnicom R. Srbije pri OEBS i drugim međunarodnim organizacijama u Beču, amb. Roksandom Ninčić, o normalizaciji radnog procesa Misije nakon ukidanja vanrednog stanja u R. Srbiji, a u skladu sa zdravstvenom situacijom, propisima i epidemiološkim merama u Austriji, i ponudio svu neophodnu pomoć Ministarstva spoljnih poslova u daljoj primeni preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID-19 nakon ukidanja vanrednog stanja.